Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Співпраця з Ajax Systems – апгрейд лабораторії

Співпраця з Ajax Systems – апгрейд лабораторії

Завжди приємно, коли випускники не забувають свою альма-матір!

Нещодавно на кафедру прикладної фізики завітав один з наших випускників, що вже досяг успіхів у своїй професійній кар’єрі в компанії Ajax Systems. Вячеслав Феліксович не лише поділився своїм досвідом роботи в високотехнологічній компанії, а й посприяв швидкому вирішенню технічних питань з оновлення обладнання для Науково-дослідної (експериментальної) лабораторії “Фізика новітніх технологій” НН ФТІ.

5188250348618374667.jpg (143 K<img class='smiley' style='width:20px;height:20px;' src='../../images/smiley/cool.svg' alt='Cool'>







Ми щиро вдячні Ajax Systems за проведений апгрейд оптичного мікроскопу: більше збільшення - більше цікавих наукових результатів. Завдяки новим компонентам та калібруванню, прилад тепер дозволяє досягати ще вищої точності та деталізації при вивченні мікроструктури матеріалів.



5188250348618374661.jpg (155 K<img class='smiley' style='width:20px;height:20px;' src='../../images/smiley/cool.svg' alt='Cool'>

5188250348618374659.jpg (161 K<img class='smiley' style='width:20px;height:20px;' src='../../images/smiley/cool.svg' alt='Cool'>

Така співпраця з інноваційними, технологічно розвиненими компаніями є важливим інструментом для покращення якості наукових досліджень у галузі новітніх матеріалів та нанотехнологій. Цей випадок яскраво демонструє важливість тісної співпраці між випускниками та кафедрою, а також їхню готовність підтримувати наукову спільноту університету.

Ми ще раз дякуємо компанії Ajax Systems та нашому випускнику за допомогу та сподіваємося, що така співпраця стане гарною традицією, що зміцнюватиме науковий потенціал КПІ ім. Ігоря Сікорського.